Ceradent Centru Stomatologic

Clinica Ceradent‚ înființată în 1996, prezintă doua echipe de medici stomatologi și personal medical profesioniști în prevenție și tratarea afecțiunilor dentare, desfășurându-și activitatea în Galați și Brăila.

Implant dentar

Un implant dentar este un înlocuitor al rădăcinii dintelui având forma unui şurub cu rol de suport pentru punţi, coroane şi proteze dentare.

citeste tot...

Estetica Dentară

Estetica Dentară este o specialitate stomatologică care înregistrează un succes tot mai mare, pe măsură ce serviciile acestei specialităţi devin tot mai accesibile. În afară de reabilitarea estetică, astfel de servicii îmbunătăţesc funcţiile aparatului dento-maxilar

citeste tot...

Endodonţia

Endodonţia este una din cele mai importante ramuri ale stomatologiei și se ocupă cu cauzele, diagnosticul, prevenirea și tratamentul bolilor şi a leziunilor pulpare.

citeste tot...

Chirurgie orală

Chirurgia orală este o ramură a chirurgiei care se ocupă cu tratarea patologiei infecțioase, abceselor, chisturilor sau formaţiunilor tumorale, extracţia dintelui de minte, reconstrucția maxilarului atrofiat de parodontite, pierderea dinţilor, etc.

citeste tot...

Paradontologie

Lipsa cariilor nu înseamnă întotdeauna şi dintii sănătosi. De multe ori ţesuturile gingivale şi oasele din jurul dintelui, care formează într-un cuvânt parodonţiul, pot fi afectate determinănd și afectarea dinților, mobilitate dentară, abcese, dureri. Odată apărută, boala parodontală nu poate fi vindecată, însa din fericire poate fi oprită din evoluție. Tratamentul constă în terapie şi în cazurile mai avansate tratamentul este chirurgical pentru a corecta defectele  apărute în urma bolii.

citeste tot...

Pedodonţie

Clinica Ceradent vă pune la dispoziţe un serviciu foarte specializat de stomatologie pediatrică.

Specialiştii noştri diagnostichează din timp afecţiunile dinţilor temporari şi adoptă măsurile terapeutice cele mai bune pentru o bună dezvoltare a dinţilor definitivi

citeste tot...

Profilaxie dentara

Profilaxia sau prevenirea bolilor dentare constă în consultul stomatologic periodic pentru a preveni afectiunile gingivale și dentare. Este recomandat să se repete la intervale de 6 luni şi 1 an, în funcţie de istoricul pacientului.

citeste tot...

Protetica dentară

Protetica dentară este o ramură importantă a stomatologiei care se ocupă cu refacerea morfo-funcțională a arcadelor dentare edentate întrerupte de goluri. "Lucrările", cum sunt cunoscute de către pacienți, reprezintă înlocuirea unui număr de dinți lipsă. Deci, vorbim de restaurări protetice, care se sprijină pe dinți vecini, care au fost preparaţi anterior.

citeste tot...

Terapia cariilor

Diferitele probleme ale dinţilor, de la simpla carie dentară la complicaţii grave ale acestora, pot fi eliminate cu ajutorul tratamentelor stomatologice adecvate . Tratamentele implică refacerea structurii şi a functionalităţii dintelui afectat, folosind materiale și tehnici moderne, care permit obţinerea rezultatelor estetice durabile și perfect estetice.

citeste tot...